PARKERENROTTERDAMCENTRUM

Veiligheid

#
Is parkeren via ParkerenRotterdamCentrum betrouwbaar?

Bij ParkCare werken wij enkel samen met betrouwbare parkeeraanbieders met goede voorzieningen. Bezoekers van onze parkeerlocaties laten geregeld feedback achter en beoordelen de parkeerplaatsen op hun services en diensten. Deze reviews zijn ook voor u zichtbaar. Onze website is beveiligd met een SSL-verbinding. Dit is te zien aan het slotje voor de URL. Verder kunt u bij ons enkel betalen met veilige betaalmethoden.

#
Zijn de parkeerplaatsen allemaal beveiligd?

Alle parkeergarages en parkeerterreinen zijn voorzien van basis bewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per parkeerlocatie welke maatregelen zij hebben getroffen. De meeste parkeergarages hebben naast de standaardbewaking ook een CCTV camera en een bewaker. Bij de detailpagina van de parkeerlocatie kunt u zien welke voorzieningen u kunt verwachten. Houd er wel rekening mee dat extra beveiligde parkeerlocaties vaak ook iets duurder zijn.

#
Wat moet ik doen bij schade?

Wilt u schade melden? Dan kunt u de contactgegevens van de parkeeraanbieder vinden in de bevestingsmail. Hier kunt u een schadeformulier invullen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken