Zo werkt parkeren in Rotterdam

Bij ParkerenRotterdamCentrum vergelijkt u de beste parkeeropties in en rondom Rotterdam. Lees ons eenvoudige stappenplan en boek eenvoudig een parkeerplaats in het centrum.

Maak een parkeerplanning voor de dag

Hoe zal uw dag in Rotterdam verlopen? Heeft u één of meerdere parkeerlocaties nodig? Hoe lang bent u van plan te parkeren? Dit zijn allemaal handige vragen om voor het reserveren te beantwoorden. Zo heeft u een duidelijk overzicht van hoe uw dag er uit zal zien. Vervolgens vult u de gewenste locaties en tijden in op onze homepagina. De beschikbare parkeerlocaties in Rotterdam komen direct tevoorschijn in een handig overzicht.

Agenda icoon
Telefoon icoon

Vergelijk de verschillende aanbieders

In ons overzicht met parkeeraanbieders in Rotterdam vindt u alle parkeerlocaties met actuele prijzen en voorzieningen. Als u op de kaartweergave klikt kunt u aan de hand van de locatie een aanbieder uitkiezen. U kunt zich ook focussen op prijs, services of voorzieningen zoals een lift of een elektrisch oplaadpunt. Alle zaken die van belang zijn zullen overzichtelijk worden gepresenteerd. Zo kunt u eenvoudig en snel een weloverwogen keuze maken.

Reserveer een parkeerplaats

Als u een geschikte parkeerlocatie heeft gevonden, die bij uw wensen past, kunt u deze direct bij ons reserveren. U kunt bij ons op verschillende manieren betalen en onze betaalmethodes zijn altijd veilig. Na dat u een parkeerplaats heeft geboekt ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail.

Parkeerplek icoon
Printer icoon

Print de reserveringsbevestiging

Binnen 24 uur na uw reservering ontvangt u een reserveringbevesting per mail. In deze bevestiging vindt u uw ingevulde gegevens, de contactgegevens van de betreffende aanbieder en de reserveringsdetails. Heeft u geen e-mail ontvangen? Bekijk dan eerst uw spambox. Als u deze hier ook niet kunt vinden verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zullen de reserveringsbevestiging opnieuw verzenden.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk