PARKERENROTTERDAMCENTRUM

Parkeren

#
Waar kan ik parkeren in Rotterdam?

Op zoek naar een parkeerlocatie binnen Rotterdam? Vul uw parkeertijden in en wij zorgen voor een duidelijk overzicht van alle beschikbare aanbieders. Als u op zoek bent naar een specifieke parkeerlocatie kunt u de verschillende aanbieders op de kaart bekijken. U kunt ze echter ook vergelijken op basis van hun prijs of voorzieningen.

#
Wat kost parkeren in Rotterdam?

Bijna overal in Rotterdam geldt betaald parkeren maar de kosten kunnen onderling flink verschillen. Hoe dichter in het centrum de parkeerlocatie zich bevindt, hoe duurder deze zal zijn. Als u ons handige overzicht gebruikt kunt u de prijs / kwaliteit verhoudingen eenvoudig vergelijken en een goedkope keuze maken. Reserveer online en wees verzekerd van een eerlijke parkeerprijs.

#
Kan ik ook gratis parkeren in Rotterdam?

Op de meeste plekken in Rotterdam zult u betaald moeten parkeren. Deze manier van parkeren is ook de meest veilige en comfortabele manier. Gratis parkeerplaatsen zitten vaak ver buiten de stad of hebben geen veiligheidsmaatregelen. Bij ons vindt u enkel betrouwbare aanbieders, en dat in een handig overzicht. U kunt eenvoudig de beste en goedkoopste aanbieder vinden, en voordelig parkeren. Mocht u er toch voor kiezen om gratis te parkeren, lees dan onze parkeertips door voor een prettige parkeerervaring.

#
Op welke dagen kan ik gratis parkeren in Rotterdam?

Op Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag is het parkeren op straat in de betaalde parkeergebieden gratis. Op 2e Paasdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag en 2e Kerstdag zijn de parkeertarieven gelijk aan de zondagen. Deze tarieven zullen dus iets lager zijn, maar u moet nog steeds betalen. Om zeker te weten dat u niet voor verassingen komt te staan raden wij u aan alle aanbieders in ons overzicht te bekijken. Als u vooraf een parkeerplek reserveert bent u verzekerd van een prettige parkeerervaring.

#
Tot hoelang van tevoren kan ik een parkeerplek boeken?

Tot uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd kunt u een parkeerplaats reserveren. Mocht u dus spontaan een parkeerplek nodig hebben kunt u bij ParkerenRotterdamCentrum terecht. Wij raden u echter wel aan om, onder normale omstandigheden, ruim van te voren een parkeerplaats reserveert. Zo vermijdt u hoge prijzen en drukke parkeerplaatsen.

#
Wat als ik vertraging oploop?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het reserveren van een parkeerplek is daarvan een belangrijk onderdeel. Een ander belangrijk onderdeel is dat u een ruime planning maakt en op tijd van huis vertrekt. Mocht het toch zo zijn dat u vertraging oploopt zal dit afgetrokken worden van de tijd die u had aangegeven.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken