De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Hoe werkt dat online reserveren?

Online boeken

Via ParkerenRotterdamCentrum kunt u verschillende parkeeraanbieders met alle parkeerlocaties in Rotterdam vergelijken op de punten die voor u van belang zijn. Vervolgens kunt u eenvoudig online reserveren. Op deze manier heeft u met zekerheid een voordelige parkeerplaats. Wij bieden u namelijk de laagste prijsgarantie aan. Het reserveren is heel gemakkelijk en heeft u binnen een paar minuten gedaan. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een bevestigingsmail met alle informatie. Heeft u geen mail en heeft u uw spambox ook al bekeken? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Autosleutel houden?

Sleutels afgeven

Bij al onze parkeeraanbieders kunt u uw sleutel gewoon bij u houden. Precies zoals u gewend bent. U parkeert immers uw auto zelf en daarom heeft niemand anders uw sleutels nodig. Ook haalt u zelf uw auto op, er is dus geen enkele reden om uw autosleutels af te geven. Aangezien u bij alle parkeerlocaties uw sleutels bij u mag houden hebben wij dit bij geen enkele aanbieder vermeld.

Kan ik ook 's nachts parkeren?

's Nachts parkeren

Het kan goed mogelijk zijn dat u pas 's nachts aankomt in Rotterdam. Veel van onze parkeerlocaties zijn dag en nacht geopend. Dit staat altijd in de omschrijving van de locatie. Lees deze dan ook goed voor zekerheid over de parkeergarage die u kiest. Indien u alleen maar 's nachts wilt uitrijden is dit voor veel parkeerlocaties die 's nachts in principe gesloten zijn geen probleem. Dit staat altijd in de omschrijving van de parkeeraanbieder.

Staat mijn auto wel veilig?

veilig parkeren

Over de veiligheid van uw auto hoeft u zich geen zorgen te maken. ParkerenRotterdamCentrum gaat alleen in zee met erkende en gerenommeerde parkeerlocaties. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw auto veilig staat terwijl u geniet van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft. Mocht er onverhoopt een klacht binnenkomen over een parkeerlocatie, dan verbreken wij direct het contract met de parkeeraanbieder en zult u deze niet meer op onze website terugvinden.

Is betrouwbaar parkeren gegarandeerd?

Betrouwbaar parkeren

Wij maken een overzicht van alle betrouwbare parkeerlocaties in het centrum van Rotterdam. Hierbij beoordelen wij de locaties op cameratoezicht, ligging en goede service. Vervolgens kunt u alle parkeerlocaties die wij goed hebben gekeurd met elkaar vergelijken op de punten die u belangrijk vindt. U kunt dan ook met een gerust hart een reservering op onze website plaatsen.

Kan ik mijn eigen parkeerplaats uitkiezen?

Parkeermogelijkheden

U reserveert een parkeerplaats bij een van onze parkeerlocaties. Hierdoor weet u zeker dat er een parkeerplaats voor u vrijgehouden wordt. De parkeeraanbieder zorgt hiervoor. Uiteraard mag u bij aankomst op de locatie zelf kiezen waar u uw auto precies parkeert. Hiermee is er geen verschil tussen het online reserveren of op de bonnefooi naar een parkeerlocatie gaan. Echter weet u door online reserveren dat zeker dat er een parkeerplaats vrij is op de door u afgesproken tijd.

“”

“”

“s goedkoop”

Parkerenrotterdamcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenRotterdamCentrum