De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Parkeertips

Op deze pagina vindt u verschillende parkeertips. U laat natuurlijk uw auto, waarschijnlijk een van uw kostbaarste bezitten, natuurlijk niet zomaar ergens achter. Daarnaast is het online reserveren van een parkeerplaats voor velen iets nieuws. Om goed voorbereid op pad te gaan hebben wij hier parkeertips op verschillende onderwerpen samengevoegd. Heeft u na het lezen van de parkeertips nog vragen, lees dan eens de antwoorden op de veelgestelde vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Parkeerlocatie eenvoudig vinden

Vul voor vertrek het adres van uw parkeerlocatie in op Google Maps. Vervolgens geeft u uw vertrekpunt aan, waarna Google Maps direct een route voor u uitstippelt. Zo weet u ook meteen hoelang u over uw reis doet. Daarnaast kunt u met Google Maps ook eenvoudig de locatie bekijken. Door de foto’s die hierbij staan herkent u de parkeerlocatie bij aankomst direct.

Doe zelf onderzoek

Op onze website is het mogelijk om alle parkeeraanbieders te vergelijken. Bekijk altijd even op de kaart waar de parkeerlocatie precies is. Is dit de parkeergarage die het dichtste bij uw bestemming is? Of mooi tussen de verschillende bestemmingen van de dag in gelegen? Naast een voordelige prijs is het ook altijd nuttig om de reviews van andere reizigers te lezen. Hierdoor weet u zeker dat de parkeerlocatie is wat u zoekt.

Waardevolle bezittingen uit zicht

Van alle parkeertips kunnen we deze niet vaak genoeg herhalen. Hoewel de meeste parkeeraanbieders gebruik maken van cameratoezicht is het altijd verstandig om niemand in de verleiding te brengen om iets uit uw auto te stelen. Zorg dan ook altijd dat u geen waardevolle bezittingen in uw auto heeft. Mocht dit niet mogelijk zijn, zorg dan dat ze uit zicht bewaard worden. Zo zorgt u er zelf voor dat de kans op inbraak vele malen kleiner wordt.

Reserveer vooraf

Er is niets zo vervelend als onnodig rondjes rijden voordat u kunt parkeren in het centrum van Rotterdam. Tegen de tijd dat u een parkeerplaats gevonden heeft is de voorpret van uw bezoek aan Rotterdam al volledig verdwenen en is het vaak passen en meten met uw auto. Daarnaast kunt vaak alleen nog maar voor de hoofdprijs parkeren, iets wat uw plezier ook niet zal vergroten. Kies voor gemak en de laagste prijsgarantie en reserveer vooraf via ons bij een van de aanbieders van de parkeerlocaties.

Plan uw vertrek

Controleer ruim voor vertrek de geschatte reistijd voordat u bij uw parkeerlocatie bent. Het kan namelijk ontzettend druk zijn in het centrum van Rotterdam. Door vooraf uw route uit te stippelen  hoeft u zich niet te haasten en komt zonder stress aan bij uw parkeerlocatie.

“”

“”

“s goedkoop”

Parkerenrotterdamcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenRotterdamCentrum