Parkeerterrein Schiestraat

9 uren parkeren (27/09/2022 10:00 - 27/09/2022 19:00)

27/09/2022 om 10:00 t/m 27/09/2022 om 19:00 Wijzig datum

In uw vrije tijd een voordelige parkeerplaats vinden in Rotterdam kan heel lastig zijn. Bij het parkeerterrein Schiestraat parkeert u direct achter het Hofplein. Dat betekent dat uw auto op enkele minuten lopen van Rotterdam CS staat. Zo staat u binnen de kortste keren in het centrum van Rotterdam. Vanaf het open lucht parkeerterrein Schiestraat kunt u ook zeer eenvoudig verder reizen met het Openbaar Vervoer. Door vooraf te reserveren bent u altijd verzekerd van een parkeerplek, op de drukste momenten van de week in Rotterdam. 

  • Parkeerplek in stadscentrum
  • Dichtbij treinstation

Adres
Schiestraat 40, 3013AH, Rotterdam

Maximale doorrijhoogte:Geen

Voordelig parkeren in het centrum

Door van te voren uw parkeerplaats te reserveren bij ParkerenCentrumRotterdam begint u onbezorgd aan uw bezoek aan Rotterdam. Vanaf het parkeerterrein Schiestraat bent u namelijk binnen enkele minuten op de Coolsingel om te winkelen. Ook liggen het Holiday Inn Express Rotterdam en het Hilton Rotterdam om de hoek van dit parkeerterrein. Het parkeerterrein Schiestraat is ook ideaal voor een bezoek aan het Oude Luxor of de Doelen of een van de vele eetgelegenheden in de buurt.  U wilt natuurlijk zo min mogelijk tijd verspillen met het zoeken naar een parkeerplaats. Daardoor is deze centrale ligging van het parkeerterrein natuurlijk ideaal. Daarnaast bieden wij u ook zeer voordelige tarieven aan. 

Voor iedereen toegankelijk

Het parkeerterrein Schiestraat is rolstoelvriendelijk. Hierdoor is dit perfect gelegen parkeerterrein . Daarnaast maken de voordelige tarieven het bezoek aan Rotterdam tot een nog groter succes. Op doordeweekse dagen tussen 17.30 uur en 02.30 uur is het parkeerterrein beschikbaar. Daarnaast kunt u ook gedurende het weekeinde voordelig parkeren op het parkeerterrein. Deze openingstijden maken dit parkeerterrein uiterst geschikt voor een avondje uit in Rotterdam, of een heerlijk dagje winkelen in het weekeinde. Direct na het reserveren van een parkeerplaats via ParkerenRotterdamCentrum krijgt u van ons een bevestigingsmail. In deze e-mail staat extra informatie. Mocht u nog vragen hebben kunt u bellen en e-mailen met onze klantenservice. Wij helpen u natuurlijk graag verder op weg.

Over Parkeerterrein Schiestraat

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Beveiligd parkeren
  • Toegankelijk voor gehandicapten

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Coolsingel 0.5 km

De Blaak 1.1 km

Erasmusbrug 1.6 km

Erasmus Medisch Centrum 1.7 km

Dierengaarde Blijdorp 2.2 km

Euromast 2.3 km

Rotterdamse Haven 2.4 km

Sparta Stadion 2.9 km

Maasboulevard 3 km

Kralingse Bos 3.8 km

Rotterdam Airport (RTM) 3.8 km

Rotterdam The Hague Airport 3.8 km

Ahoy Rotterdam 4.8 km

De Kuip Stadion 4.9 km

Station Rotterdam Alexander 6.1 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk