De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€90,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

De naam van Parkeergarage Woonmall Alexandrium geeft al aan waar hij ligt. Precies, direct onder Woonmall Alexandrium. Aan de kant van de XOOON Rotterdam, Beter Bed, van den Heuvel Verlichting en Bruynzeel Keukens Rotterdam Alexandrium ligt deze overdekte parkeergarage. Ook voor een bezoek aan D-reizen Rotterdam Watermanweg kunt u uw auto kwijt in deze parkeergarage. Na al het winkelen even de nieuwe aanwinsten in de auto leggen is geen probleem. Daarna kunt u ook nog een hapje eten bij de nabij gelegen Chinny’s Broodjeszaak, Cool ’n Cold of Brasserie Balans.

Overdekte parkeergarage met beperkte openingstijden

Parkeergarage Woonmall Alexandrium is volledig overdekt en rolstoelvriendelijk. Door gebruik te maken van de lift bent u snel en eenvoudig bij de in- en uitgang van de parkeergarage. Houd wel rekening met de beperkte openingstijden. Op maandag t/m donderdag en op zaterdag en zondag kunt u uw auto parkeren tussen 07.00 – 17.30 uur. Op vrijdag is de parkeergarage langer open en bent u welkom tussen 07.00 – 21.30 uur. Het is niet mogelijk om later uit te rijden, houd hier rekening mee. Parkeert u liever ergens anders in de buurt? Kijk dan eens bij onze aanbieders Alexandrium Megastores of Parkeergarage Alexandrium.

Reserveer nu eenvoudig online

Wilt u zeker zijn van een parkeerplaats bij uw volgende bezoek aan Rotterdam Alexandrium? Reserveer dan nu eenvoudig bij ons een parkeerplaats. Hierdoor hoeft u geen rondjes te rijden voor een betaalbare parkeerplaats. Reserveren doet u met enkele klikken. Direct nadat uw reservering bij ons binnen is, ontvangt u een bevestigingsmail. In deze mail staat alle benodigde informatie. Lees deze goed door, dan gaat u goed voorbereid op pad. Uiteraard kunt met uw vragen terecht bij onze klantenservice. Wij helpen u dan graag verder.

Voordelen

Volledig overdekt
Rolstoelvriendelijk
Lift aanwezig
Direct bij Rotterdam Alexandrium

Nadelen

Reserveren noodzakelijk
Beperkte openingstijden
Opladen elektrische auto niet mogelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Rotterdam Centrum

1 minuten
Park & Walk
  • Ingang parkeergarage Woonmall Alexandrium

Locatie parkeerterrein

Watermanweg 231
3067 GA Rotterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“”

“”

“s goedkoop”

Parkerenrotterdamcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenRotterdamCentrum