De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€270,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Op nog geen minuut van de Eduard Flipse zaal van de Doelen en het pannenkoekenrestaurant Crepes en More ligt de overdekte parkeergarage Weena. De ideale parkeergarage voor iedereen die een parkeerplaats zoekt in het centrum van Rotterdam. Door uw auto hier te parkeren staat u direct in het hart van Rotterdam. Visite ophalen vanaf het station is geen probleem, u staat binnen 5 minuten op Station Rotterdam Centraal. Ook een bezoek aan Holland Casino Rotterdam behoort tot de mogelijkheden, u loopt hier binnen 2 minuten naartoe. Overnacht u in Rotterdam Marriott? Dit keer hoeft u niet lang met uw koffers te lopen. Vanaf deze parkeergarage bent u binnen 3 minuten bij de incheckbalie van dit prachtige hotel.

Dag en nacht geopend

Iedereen wilt wel parkeren in een parkeergarage met zo’n geweldige ligging. Echter hebben veel parkeergarages in het centrum van Rotterdam beperkte openingstijden. Bij Parkeergarage Weena is dat gelukkig niet het geval. U kunt hier namelijk dag en nacht in- en uitrijden. Daarnaast kunt u hier uw elektrische auto opladen. Handig om na het bezoek aan Rotterdam in één keer naar huis te rijden. Uiteraard is de parkeergarage volledig rolstoelvriendelijk. Er zijn dan ook verschillende mindervaliden parkeerplaatsen. Met de lift kunt u vervolgens van de verschillende parkeerniveau’s naar de uitgang.

Gegarandeerd een parkeerplaats

Zodra een dagje of paar dagen Rotterdam op uw planning staan vraagt u zich af hoe u naar deze wereldse stad zult gaan. Terwijl veel mensen het liefste met de auto gaan, twijfelen ze hierover in verband met de parkeergelegenheid. In het centrum van Rotterdam is er volop gedacht aan parkeeropties. Een daarvan is Parkeergarage Weena, waar u bij ons eenvoudig voor vertrek uw parkeerplaats reserveert. Zo bent u ook tijdens evenementen en drukke dagen in het weekeinde zeker van een parkeerplaats. Bij ons reserveert u met de laagste prijsgarantie, zo weet u zeker dat nare verrassingen u bespaard blijven. Lees onze parkeertips door om helemaal goed voorbereid op pad te gaan.

Voordelen

Dag en nacht geopend
Elektrisch laden mogelijk
Rolstoelvriendelijk
Nabij De Doelen

Nadelen

Reserveren noodzakelijk
Maximale doorrijhoogte 1.90 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Rotterdam Centrum

1 minuten
Park & Walk
  • Vooraanzicht Parkeergarage Weena
  • Voorkant Parkeergarage Weena
  • Toegangshek Parkeergarage Weena
  • Ingang Parkeergarage Weena
  • Uitgang Parkeergarage Weena
  • Bord Parkeergarage Weena

Locatie parkeerterrein

Karel Doormanstraat 10
3012 GJ Rotterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“”

“”

“s goedkoop”

Parkerenrotterdamcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenRotterdamCentrum