Parkeergarage The Red Apple

9 uren parkeren (27/09/2022 10:00 - 27/09/2022 19:00)

27/09/2022 om 10:00 t/m 27/09/2022 om 19:00 Wijzig datum

Zodra u naar Rotterdam gaat om cultuur te snuiven, parkeer dan uw auto in Parkeergarage The Red Apple. Terwijl u binnen 4 minuten naar het Mariniersmuseum loopt, of nog 2 minuten verder naar het Openlucht Binnenvaartmuseum, staat uw auto veilig binnen. Ook het Maritiem Museum ligt op slecht 6 minuten loopafstand van deze parkeergarage. Wilt u verder reizen met het openbaar vervoer? Kies dan voor het centrale punt Rotterdam Station Blaak, dat op nog geen 5 minuten lopen ligt. Wist u dat de Kijk Kubus aan de andere kant van dit station ligt? Op nog geen 3 minuten afstand ligt deze wereldberoemde ingerichte museumwoning. Wilt u liever parkeren in het centrum van Rotterdam voor een dagje shoppen in deze stad? De Koopgoot ligt op nog geen 10 minuten en op de terugweg drinkt u iets bij Dudok en neemt u natuurlijk meteen gebak mee voor het thuisfront.

  • Dichtbij tramverbinding
  • Dichtbij busverbinding

Adres
Wijnbrugstraat 22, 3011XW, Rotterdam

Parkeerplaatsen:340
Invalidenparkeerplaatsen:Ja
Maximale doorrijhoogte:2,00
Lift aanwezig:Ja

Meer dan alleen een goede ligging

Dat Parkeergarage The Red Apple een goede ligging heeft ten opzichte van alle verschillende bezienswaardigheden in Rotterdam mag wel duidelijk zijn. Daarnaast heeft deze parkeergarage meer te bieden. Zo hoeft u zich niet te haasten aan het einde van een bezoek aan deze bijzondere stad. Doordat u uw auto hier dag en nacht kunt parkeren kunt u na een bezoek ook nog spontaan een hapje gaan eten in een van de vele eetgelegenheden in de omgeving. Gaat u ook zo graag goed voorbereid op pad? Lees dan vooral onze parkeertips door!

Reserveer nu mét de laagste prijsgarantie

Staat uw auto bij uw volgende bezoek in Parkeergarage The Red Apple? Reserveer direct online een parkeerplaats voor uw auto. Zo hoeft u bij uw volgende bezoek niet onnodig rond te rijden in het toch al zo drukke centrum van Rotterdam, maar rijdt u in één keer naar uw gereserveerde parkeerplaats. Om u zeker te laten zijn van een goede en zo voordelig mogelijke parkeerplaats bieden wij u de laagste prijsgarantie aan. Direct na het reserveren ontvangt u een bevestigingsmail met alle benodigde informatie, zie ook onze  pagina, hoe werkt het.

Over Parkeergarage The Red Apple

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

De Blaak 0.4 km

Erasmusbrug 0.7 km

Coolsingel 0.8 km

Rotterdamse Haven 1.4 km

Erasmus Medisch Centrum 1.5 km

Maasboulevard 1.9 km

Euromast 2 km

Dierengaarde Blijdorp 3.3 km

Kralingse Bos 3.5 km

De Kuip Stadion 3.6 km

Sparta Stadion 3.8 km

Ahoy Rotterdam 3.8 km

Rotterdam Airport (RTM) 5.2 km

Rotterdam The Hague Airport 5.2 km

Maasstad Ziekenhuis 5.3 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk