De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€252,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Tegenover Theater Rotterdam Schouwburg ligt Parkeergarage Schouwburgplein. Hiermee heeft hij de perfecte ligging voor een avondje naar het theater. Door de ligging in het culturele hart van Rotterdam, heeft deze parkeergarage een uitstekende ligging. Elke bezoeker van dit bijzondere gebied wordt hier blij van. Naar Pathé Schouwburgplein loopt u binnen 2 minuten. Ook de Doelen ligt op nog geen 2 minuten. Onderweg naar het Bruidspaleis Trouwjurken Rotterdam? Geen probleem, binnen 2 minuten kijkt u uw ogen uit in deze bruidswinkel. Winkelen aan de Lijnbaan is daarnaast ook geen probleem. Vanaf uw auto staat u binnen drie minuten voor de deur van uw favoriete winkels. Dit alles kan heel voordelig zijn. Parkeren in het centrum van Rotterdam wordt op deze manier wel heel prettig.

Veilige en moderne parkeergarage

Parkeergarage Schouwburgplein heeft meer. Naast de geweldige ligging is dit een moderne parkeergarage. Er zijn verschillende oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig. Hierdoor kunt u altijd met een opgeladen auto naar huis rijden. Daarnaast is de parkeergarage volledig voorzien van cameratoezicht. Hierdoor staat uw auto veilig in deze overdekte parkeergarage. Uiteraard is Parkeergarage Schouwburgplein ook volledig rolstoelvriendelijk. En door de parkeerplaatsen voor mindervaliden is deze parkeergarage geschikt voor alle gebruikers. Door gebruik te maken van de lift kunt u vanaf de verschillende niveau’s naar de in- en uitgang van de parkeergarage komen. Bij de ingang is er zelfs een EHBO-post waar ook een defibrillator aanwezig is.

Dag en nacht geopend, reserveer nu eenvoudig

Een veilige en moderne parkeergarage is natuurlijk belangrijk. Maar ruime openingstijden zijn de kers op de taart. Parkeergarage Schouwburgplein kunt u dan ook op ieder gewenst moment op de dag verlaten. Deze parkeergarage is namelijk dag en nacht geopend. Wilt u zeker zijn van een parkeerplaats in deze parkeergarage bij uw volgende bezoek aan Rotterdam? Reserveer dan eenvoudig online met onze laagste prijsgarantie. Na het reserveren ontvangt u een bevestigingsmail waar alle benodigde informatie in staat. Heeft u daarna nog vragen? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Wij helpen u natuurlijk graag verder.

Voordelen

Nadelen

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Rotterdam Centrum

minuten
Shuttle parking
  • Bord Parkeergarage Schouwburgplein
  • Inrit Parkeergarage Schouwburgplein
  • Ingang Parkeergarage Schouwburgplein
  • Binnenkant Parkeergarage Schouwburgplein
  • Toegangspoort Parkeergarage Schouwburgplein

Locatie parkeerterrein

Schouwburgplein 22
3012CL Rotterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“”

“”

“s goedkoop”

Parkerenrotterdamcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenRotterdamCentrum