PARKERENROTTERDAMCENTRUM

Parkeergarage Schouwburgplein 2

Bent u op zoek naar een parkeerplaats dichtbij het Centraal Station Rotterdam? Dan heeft u die nu gevonden! In het hartje van Rotterdam staat de overdekte Parkeergarage Schouwburgplein 2 met maar liefst vijf parkeerlagen. Ideaal voor een bezoek aan de Doelen, waar u binnen 5 minuten heen loopt. Overnacht u in het Holiday Inn Express Rotterdam? Vanaf deze parkeergarage staat u binnen 5 minuten met uw koffers bij de balie van dit hotel. Ook wanneer u een bezoek aan Miniworld Rotterdam gepland heeft, bent u binnen 5 minuten lopen op uw bestemming! Uiteraard is deze parkeergarage ook zeer geschikt voor een dagje winkelen aan de Coolsingel of de Koopgoot, waar u binnen 10 minuten bent.

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Overdekte parkeerplaats

Adres
Weena 50, 3013 AL, Rotterdam

Geen haast of stress

Doordat deze parkeergarage dag en nacht geopend is hoeft u zich niet te haasten om op tijd terug bij uw auto te zijn. En doordat u bij ons eenvoudig vooraf een parkeerplaats reserveert kan uw dagje Rotterdam zonder stress kunt beginnen. Heeft u een elektrische auto? Door gebruik te maken van een van de 10 oplaadpunten voor uw auto, rijdt u aan het einde van de dag zonder zorgen met een opgeladen auto terug naar huis. Kijk ook eens bij onze parkeertips om parkeren zo eenvoudig en voordelig mogelijk te maken. 

Toegankelijk voor iedereen

De Parkeergarage Schouwburgplein 2 is volledig rolstoelvriendelijk en daardoor voor iedere gebruiker dag en nacht toegankelijk. Uiteraard kan ook iedereen gebruik van de lift maken. Met vijf parkeerlagen is dit een grote parkeergarage en met een diepte van -20 NAP zelfs de diepste parkeergarage van Nederland! Wilt u gebruik maken van deze bijzondere en perfect gelegen parkeergarage? Reserveer dan nu direct online een overdekte parkeerplaats en begin uw bezoek aan het centrum van Rotterdam zonder stress. 

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Elektrisch laadstation

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Coolsingel 0.66 km

De Blaak 1.06 km

Erasmus Medisch Centrum 1.34 km

Erasmusbrug 1.45 km

Dierengaarde Blijdorp 1.92 km

Euromast 1.95 km

Rotterdamse Haven 2.21 km

Sparta Stadion 2.57 km

Maasboulevard 3.21 km

Rotterdam Airport (RTM) 3.84 km

Rotterdam The Hague Airport 3.85 km

Kralingse Bos 4.2 km

Ahoy Rotterdam 4.62 km

De Kuip Stadion 4.89 km

Station Rotterdam Alexander 6.49 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken