PARKERENROTTERDAMCENTRUM

Parkeergarage Schouwburgplein

9 uren parkeren (28/10/2021 10:00 - 28/10/2021 19:00)

Tegenover Theater Rotterdam Schouwburg ligt Parkeergarage Schouwburgplein. Hiermee heeft hij de perfecte ligging voor een avondje naar het theater. Door de ligging in het culturele hart van Rotterdam, heeft deze parkeergarage een uitstekende ligging. Elke bezoeker van dit bijzondere gebied wordt hier blij van. Naar Pathé Schouwburgplein loopt u binnen 2 minuten. Ook de Doelen ligt op nog geen 2 minuten. Onderweg naar het Bruidspaleis Trouwjurken Rotterdam? Geen probleem, binnen 2 minuten kijkt u uw ogen uit in deze bruidswinkel. Winkelen aan de Lijnbaan is daarnaast ook geen probleem. Vanaf uw auto staat u binnen drie minuten voor de deur van uw favoriete winkels. Dit alles kan heel voordelig zijn. Parkeren in Rotterdam wordt op deze manier wel heel prettig.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Weena 50, 3013 AL, Rotterdam

Parkeerplaatsen:350+
Invalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogte:2,10

Veilige en moderne parkeergarage

Parkeergarage Schouwburgplein heeft meer. Naast de geweldige ligging is dit een moderne parkeergarage. Er zijn verschillende oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig. Hierdoor kunt u altijd met een opgeladen auto naar huis rijden. Daarnaast is de parkeergarage volledig voorzien van cameratoezicht. Hierdoor staat uw auto veilig in deze overdekte parkeergarage. Uiteraard is Parkeergarage Schouwburgplein ook volledig rolstoelvriendelijk. En door de parkeerplaatsen voor mindervaliden is deze parkeergarage geschikt voor alle gebruikers. Door gebruik te maken van de lift kunt u vanaf de verschillende niveau's naar de in- en uitgang van de parkeergarage komen. Bij de ingang is er zelfs een EHBO-post waar ook een defibrillator aanwezig is.

Dag en nacht geopend, reserveer nu eenvoudig

Een veilige en moderne parkeergarage is natuurlijk belangrijk. Maar ruime openingstijden zijn de kers op de taart. Parkeergarage Schouwburgplein kunt u dan ook op ieder gewenst moment op de dag verlaten. Deze parkeergarage is namelijk dag en nacht geopend. Wilt u zeker zijn van een parkeerplaats in deze parkeergarage bij uw volgende bezoek aan Rotterdam? Reserveer dan eenvoudig online met onze laagste prijsgarantie. Na het reserveren ontvangt u een bevestigingsmail waar alle benodigde informatie in staat. Heeft u daarna nog vragen? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Wij helpen u natuurlijk graag verder. 

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Coolsingel 0.7 km

De Blaak 1.1 km

Erasmus Medisch Centrum 1.3 km

Erasmusbrug 1.4 km

Dierengaarde Blijdorp 1.9 km

Euromast 1.9 km

Rotterdamse Haven 2.2 km

Sparta Stadion 2.6 km

Maasboulevard 3.2 km

Rotterdam Airport (RTM) 3.8 km

Rotterdam The Hague Airport 3.8 km

Kralingse Bos 4.2 km

Ahoy Rotterdam 4.6 km

De Kuip Stadion 4.9 km

Station Rotterdam Alexander 6.5 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken