De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€144,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Nabij de Delfshaven en direct aan de Schiehaven ligt Parkeergarage Schiecentrale. Ideaal voor een bezoek aan Museum Schip de Delft, waar u binnen 7 minuten naartoe loopt. Ook voor een bezoek aan een van de vele winkels die de Schiehaven te bieden heeft zit u met deze parkeergarage perfect. Dichtbij het Rotterdamse Warenhuis, YipYip en Berry’s Lunchroom parkeren kan dan ook eenvoudig. De Schiehaven ligt aan de Nieuwe Maas, welke ook het bezichtigen waard is.

Dag en nacht geopend

Na het winkelen nog spontaan een hapje eten in de stad? Dat is geen probleem meer, doordat de parkeergarage dag en nacht geopend is. U kunt dan ook op elk gewenst moment in- en uitrijden. Hierdoor heeft u geen haast meer om uw bezoek aan Rotterdam af te ronden. Mocht u in het bezit zijn van een elektrische auto, dan zit u met deze parkeergarage helemaal goed. Het is hier namelijk mogelijk om uw auto elektrisch op te laden. Zo rijdt u aan het einde van de dag in één keer terug naar huis. Gaat u graag goed voorbereid op pad? Kijk dan eens bij onze parkeertips, daar leest u onder andere alles over online reserveren.

Gegarandeerd een parkeerplaats bij Parkeergarage Schiecentrale

Door online te reserveren met onze laagste prijsgarantie zit u altijd goed met een parkeerplaats in het centrum van Rotterdam. Daarnaast heeft u hiermee de garantie dat u bij aankomst kunt parkeren. Er is immers niets zo frustrerender dan bij de parkeergarage aan te komen en vervolgens geen plek meer kunnen vinden. Dat is gelukkig verleden tijd met ParkerenRotterdamCentrum. Direct na het reserveren ontvangt u namelijk een bevestigingsmail. Hierin staat alle benodigde informatie waardoor u goed voorbereid op pad gaat.

 

Voordelen

Nadelen

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Rotterdam Centrum

minuten
  • Voorkant parkeergarage Schiecentrale

Locatie parkeerterrein

Schiehavenkade 120
3024 EZ Rotterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“”

“”

“s goedkoop”

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenrotterdamcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2019 ParkerenRotterdamCentrum