PARKERENROTTERDAMCENTRUM

Parkeergarage Oude Haven

9 uren parkeren (28/10/2021 10:00 - 28/10/2021 19:00)

Vlakbij de Oude Haven van Rotterdam te midden van vele gezellige restaurants en café's ligt Parkeergarage Oude Haven. Op nog geen drie minuten lopen van de wereldberoemde kubuswoningen en met Station Rotterdam Blaak op dezelfde afstand ligt deze beveiligde parkeergarage. Een bezoek aan de Markthal is met een loopafstand van 6 minuten zeer goed te doen. Liever genieten van het Openlucht Binnenvaartmuseum? Ook hier staat u bij de entree binnen 6 minuten. Een bezoek aan het Havenziekenhuis of de Laurenskerk zijn ook op een uitstekende afstand van deze parkeergarage. 

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Burgemeester van Walsumweg 718, 3011MZ, Rotterdam

Dag en nacht toegankelijk voor iedereen

U hoeft geen haast te maken met het afronden van uw dagje Rotterdam. Parkeergarage Oude Haven is namelijk dag en nacht geopend. Naast de centrale ligging van de parkeergarage hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de veiligheid. De gehele parkeergarage is namelijk beveiligd met camera's en is volledig overdekt. Daarnaast is de gehele parkeergarage toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Kortom parkeren in het centrum van Rotterdam is vanaf nu voor niemand meer een probleem met deze centraal gelegen parkeergarage die dag en nacht toegankelijk is voor iedereen. 

Eenvoudig reserveren

Wilt u bij uw volgende bezoek aan Rotterdam gegarandeerd een veilige parkeerplaats in het hartje van Rotterdam? Kies dan voor de Parkeergarage Oude Haven. Door vooraf te reserveren hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto. Reserveren kan eenvoudig via onze website, zo maakt u meteen gebruik van onze laagste prijsgarantie. Nog nooit online een parkeerplaats gereserveerd? Dat is geen probleem! Kijk eens op onze hoe werkt het pagina.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Toegankelijk voor gehandicapten

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

De Blaak 0.9 km

Coolsingel 1 km

Erasmusbrug 1.4 km

Maasboulevard 1.6 km

Rotterdamse Haven 2 km

Erasmus Medisch Centrum 2.2 km

Euromast 2.6 km

Kralingse Bos 2.8 km

Dierengaarde Blijdorp 3.6 km

De Kuip Stadion 3.7 km

Sparta Stadion 4.2 km

Ahoy Rotterdam 4.4 km

Rotterdam Airport (RTM) 5.1 km

Rotterdam The Hague Airport 5.1 km

Station Rotterdam Alexander 5.2 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken