De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€108,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

In het Nieuwe Westen van Rotterdam ligt Parkeergarage Nieuwe Binnenweg. Direct aan de gelijknamige winkelstraat ligt deze overdekte parkeergarage. Met aan elke kant bijna een kilometer aan café’s, restaurants en natuurlijk winkels, kan iedereen zijn hart hier ophalen. De Nieuwe Binnenweg ligt tussen de Coohalven en het Heemraadspark. Na alle drukte behoefte aan wat rust? Binnen twee minuten loopt u naar het eerdergenoemde Heemraadspark in Rotterdam. Hier kunt u in alle rust genieten van een deel van de natuur die deze grote stad rijk is. Daarna een hapje eten of iets drinken? Dat kan op een van de vele mooie eetgelegenheden in de buurt.

Beperkte openingstijden

Let op de beperkte openingstijden van deze parkeergarage. Van maandag t/m vrijdag bent u van 07.00 – 21.30 uur welkom in Parkeergarage Nieuwe Binnenweg. Op zaterdag kunt u in- en uitrijden tussen 07.00 – 20.45 uur. Tenslotte kunt u ook op zondag parkeren tussen 10.00 – 18.30 uur. De winkels sluiten dus ruim eerder dan dat u weer terug bij uw auto hoeft te zijn. Hierdoor hoeft u geen haast te maken. Daarnaast kunt u tussentijds eenvoudig bij uw auto, waardoor u niet onnodig hoeft te slepen met uw nieuwe aanwinsten. Nadat u klaar met winkelen bent kunt u uiteraard nog rustig een drankje doen of een hapje eten in een van de hippe, chique of eenvoudige eetgelegenheden in de buurt.

Rolstoelvriendelijk en elektrisch laden

De gehele parkeergarage is rolstoelvriendelijk. Door middel van de aanwezige liften kunt u zich eenvoudig tussen de verschillende niveau’s verplaatsen. Daarnaast zijn er parkeerplekken aanwezig voor mindervaliden. Bent u de trotse eigenaar van een elektrische auto? Door de verschillende oplaadpunten voor uw elektrische auto hoeft u zich geen zorgen te maken over de terugweg. U kunt namelijk met een volgeladen auto terug naar huis rijden. Reserveren kan eenvoudig online, hierdoor maakt u direct gebruik van onze laagste prijsgarantie. Heeft u nog vragen? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen. Mocht u daarna nog iets willen weten, neem dan contact op  met onze klantenservice.

Voordelen

Nadelen

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Rotterdam Centrum

minuten
  • Voorkant Parkeergarage Meent
  • Vooraanzicht Parkeergarage Nieuwe Binnenweg 1
  • Inrit Parkeergarage Nieuwe Binnenweg 1
  • Inrit Parkeergarage Nieuwe Binnenweg 1
  • Informatiebord Parkeergarage Nieuwe Binnenweg 1
  • Ingang Parkeergarage Nieuwe Binnenweg 1

Locatie parkeerterrein

Nieuwe Binnenweg 388C
3023ET Rotterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“”

“”

“s goedkoop”

Parkerenrotterdamcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenRotterdamCentrum