Parkeergarage Maastoren

9 uren parkeren (27/09/2022 10:00 - 27/09/2022 19:00)

27/09/2022 om 10:00 t/m 27/09/2022 om 19:00 Wijzig datum

Parkeergarage Maastoren biedt u parkeren aan buiten kantoortijden. Ideaal voor een bezoek aan vrienden of familie in de buurt van de Erasmusbrug. Een avondje uit in het Nieuwe Luxor Theater kan ook goed beginnen bij deze parkeergarage. Ook als u een weekeinde verblijft in Rotterdam, kunt u uw auto hier parkeren. Op elk gewenst moment rijdt u uw auto dan in en uit de parkeergarage. Als u in Hotel New York overnacht bent u in nog geen 10 minuten terug bij uw auto. Komt u op zaterdag of zondag voor een bezoek aan het Fotomuseum Rotterdam? Dan kunt u uitstekend parkeren in Parkeergarage Maastoren, u loopt hier namelijk binnen 8 minuten naartoe.

  • Beveiligingscamera's

Adres
Wilhelminakade 101, 3072AP, Rotterdam

Bewaakt parkeren:Ja

Overdekt parkeren met beperkte openingstijden

Let op de beperkte openingstijden van Parkeergarage Maastoren. Van maandag t/m vrijdag bent u welkom tussen 17.00 - 06.00 uur. In het weekeinde bent u dag en nacht welkom in deze overdekte parkeergarage. Er is een lift aanwezig in de parkeergarage, zo kunt u zich eenvoudig via de verschillende parkeerniveau's verplaatsen. Daarnaast zijn er verschillende mindervalide parkeerplaatsen aanwezig en is de gehele parkeergarage rolstoelvriendelijk gemaakt. Helemaal goed voorbereid op pad gaan? Lees dan eens onze parkeertips, zo bent u op de hoogte van alle belangrijke informatie.

Laagste prijsgarantie

Door via onze website te reserveren maakt u gebruik van de laagste prijsgarantie. Daarnaast heeft u gegarandeerd een parkeerplaats. Ideaal met de vele grote evenementen die in Rotterdam georganiseerd worden. Direct nadat u gereserveerd heeft ontvangt u een bevestigingsmail. Hierin staat alle informatie die u nodig heeft. Mocht u vervolgens nog vragen hebben, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u natuurlijk graag verder.

Over Parkeergarage Maastoren

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Rotterdamse Haven 0.1 km

Erasmusbrug 0.8 km

Euromast 1.4 km

De Blaak 1.4 km

Erasmus Medisch Centrum 1.4 km

Coolsingel 1.9 km

Maasboulevard 2.3 km

Ahoy Rotterdam 2.5 km

De Kuip Stadion 2.9 km

Dierengaarde Blijdorp 3.9 km

Sparta Stadion 4 km

Maasstad Ziekenhuis 4.4 km

Kralingse Bos 4.5 km

Rotterdam Airport (RTM) 6.1 km

Rotterdam The Hague Airport 6.1 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk