De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€90,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Onder het Ikazia Ziekenhuis Rotterdam ligt een volledig overdekte parkeergarage. Ideaal om uw auto te parkeren als u op ziekenbezoek gaat in het ziekenhuis. Daarnaast ligt Parkeergarage Ikazia zeer dichtbij Winkelcentrum Zuidplein. Hierdoor is het goed mogelijk om een ziekenhuisbezoek te combineren met een bezoek aan het winkelcentrum. Hier zijn winkels zoals de H&M, de Mango en de Primark Rotterdam Zuidplein te vinden. Op weg naar Ahoy Vrienden van Amstel? Deze plek in het Zuiderparkplein ligt op nog geen 10 minuten lopen.

Dag en nacht geopend met verschillende voorzieningen

Parkeergarage Ikazia is geschikt voor alle bezoekers van zowel het gelijknamige ziekenhuis als het Winkelcentrum Zuidplein. Zo is de parkeergarage helemaal rolstoelvriendelijk. Door gebruik te maken van de aanwezige lift kunt u zich tussen de verschillende parkeerniveau’s verplaatsen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de oplaadpunten voor elektrische auto’s. Hierdoor kunt u met een volgeladen auto naar huis rijden. Door de ruime openingstijden hoeft u zich ook nooit te haasten. U kunt uw auto hier namelijk dag en nacht parkeren. Wilt u liever nog dichter bij het nabijgelegen winkelcentrum parkeren? Kijk dan eens bij de parkeeraanbieders Parkeergarage Hart van Zuid of Parkeergarage Zuidplein.

Een ruime parkeergarage

Met meer dan 400 parkeerplaatsen is er natuurlijk veel ruimte. Wanneer u zeker wilt zijn van een parkeerplaats is het verstandig om vooraf uw plaats te reserveren in Parkeergarage Ikazia. Dit kan bij ons eenvoudig online. Zo bent u ook meteen verzekerd van onze laagste prijsgarantie. Direct na het reserveren van uw parkeerplaats ontvangt u een bevestigingsmail. Hierin staat alle benodigde informatie. Neem gerust contact op met onze klantenservice als u daarna nog vragen heeft.

Voordelen

24/7 geopend
Oplaadpunt elektrische auto aanwezig
Rolstoelvriendelijk
Lift aanwezig

Nadelen

Reserveren noodzakelijk
Maximale doorrijhoogte 2.00 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Rotterdam Centrum

1 minuten
Park & Walk
  • Ingang parkeergarage Ikazia

Locatie parkeerterrein

Casimirstraat 9
3083 AB Rotterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“”

“”

“s goedkoop”

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenrotterdamcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2019 ParkerenRotterdamCentrum