Parkeergarage Admiraliteitskade

Deze parkeerlocatie is helaas niet beschikbaar

Aan de rand van de wijk Krakelingen ligt, de Parkeergarage Admiraliteitskade. Parkeren in het centrum van Rotterdam was nog nooit zo voordelig. Deze overdekte parkeergarage ligt op nog geen zes minuten lopen van Rotterdam Oostplein. De Nieuwe Maas bereikt u lopend binnen vier minuten. Gaat u liever winkelen in de Markthal Rotterdam? Met een kwartiertje staat u in deze wereldberoemde markthal. Ondertussen staat uw auto veilig geparkeerd te wachten tot u terugkomt met de nieuwe aanwinsten. 

  • Beveiligingscamera's

Adres
Admiraliteitskade 36, 3063ED, Rotterdam

Maximale doorrijhoogte:1,90

Voordelige overdekte parkeergarage

Dag en nacht kunt u uw auto parkeren in deze voordelige overdekte parkeergarage. Het rolluik is de in- en uitgang voor zowel de auto als de voetgangers. Hierdoor is de parkeergarage alleen toegankelijk voor gebruikers. Uw auto staat dus veilig midden in het centrum van Rotterdam. Kortom, veilig en zeer voordelig parkeren in het Centrum van Rotterdam. In een grote stad zoals Rotterdam is het niet altijd even eenvoudig om een geschikte plek voor uw auto te vinden. Vanaf nu is dat verleden tijd en kunt u dag en nacht voordelig parkeren aan de Admiraliteitskade. 

Voor iedereen toegankelijk

Tijdens uw afwezigheid staat uw auto veilig en schoon geparkeerd. De parkeergarage is namelijk volledig overdekt. Over de openingstijden hoeft u zich geen zorgen te maken. De Parkeergarage Admiraliteitskade is namelijk 24/7 geopend. De parkeergarage is rolstoelvriendelijk. Dat zorgt ervoor dat deze voordelige parkeergarage voor iedereen toegankelijk is. Staat uw auto volgende keer op steenworp afstand van Rotterdam Oostplein? Reserveer dan nu snel hier uw parkeerplek. Na het plaatsen van uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met meer informatie. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice

Over Parkeergarage Admiraliteitskade

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Toegankelijk voor gehandicapten

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Maasboulevard 1.1 km

De Blaak 1.4 km

Coolsingel 1.6 km

Erasmusbrug 1.7 km

Rotterdamse Haven 2.2 km

Kralingse Bos 2.4 km

Erasmus Medisch Centrum 2.6 km

Euromast 3 km

De Kuip Stadion 3.4 km

Dierengaarde Blijdorp 4.1 km

Ahoy Rotterdam 4.4 km

Sparta Stadion 4.8 km

Station Rotterdam Alexander 4.8 km

Maasstad Ziekenhuis 5.2 km

Rotterdam Airport (RTM) 5.6 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk