PARKERENROTTERDAMCENTRUM

Parkeergarage Witte de With

Deze parkeerlocatie is helaas niet beschikbaar

Het vinden van een goedkope parkeergarage in het het weekeinde in Rotterdam, klinkt als een onmogelijke opgave. Gelukkig is dat verleden tijd door de parkeergarage Witte de With. U kunt namelijk bij ons een voordelige parkeerplek reserveren voor het weekeinde, mét laagste prijsgarantie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een parkeerplaats tijdens het drukste moment van de week: het weekeinde. Het terrein is met een hek omheind, waardoor uw auto niet alleen op een centrale, maar ook veilige plek geparkeerd staat. 

  • Overdekte parkeerplaats
  • Parkeerplek in stadscentrum

Adres
Kromme Elleboog 37, 3012VM, Rotterdam

Zeer centraal gelegen

De parkeergarage Witte de With is zeer centraal gelegen. Zo ligt deze parkeergarage op nog geen zes minuten lopen van het museum Boijmans van Beuningen. Ook naar het Maritiem museum loopt u binnen enkele minuten. Gaat u liever winkelen op de Coolsingel? Dat is zeker geen probleem, ook deze prachtige winkelstraat bereikt u te voet binnen slechts een paar minuten. Verblijft u een nachtje in het easyHotel Rotterdam City Centre en wilt u uw auto dichtbij parkeren? Dan is de parkeergarage Witte de With de ideale parkeergarage. U kunt de parkeergarage inrijden van vrijdagavond 18.00 uur t/m zondagavond 21.00 uur. U kunt de parkeergarage uitrijden tot maandagochtend 10.00 uur. 

Voordelig parkeren in het centrum van Rotterdam

Naast de centrale ligging van de parkeergarage Witte de With, parkeert u ook nog eens zeer voordelig bij deze parkeergarage. Daarnaast is het terrein toegankelijk voor rolstoelgebruikers, waardoor iedereen gebruik kan maken van dit parkeerterrein. Nadat u gereserveerd heeft ontvangt u een bevestigingsmail waarin extra informatie staat. Mocht u nog vragen hebben, kunt u uiteraard ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice via de telefoon of per e-mail. Wij helpen u uiteraard graag verder.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Toegankelijk voor gehandicapten
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

De Blaak 0.5 km

Erasmusbrug 0.6 km

Coolsingel 0.6 km

Erasmus Medisch Centrum 0.8 km

Rotterdamse Haven 1.3 km

Euromast 1.4 km

Maasboulevard 2.6 km

Dierengaarde Blijdorp 2.7 km

Sparta Stadion 3 km

Ahoy Rotterdam 3.8 km

De Kuip Stadion 4.1 km

Kralingse Bos 4.1 km

Rotterdam Airport (RTM) 4.7 km

Rotterdam The Hague Airport 4.7 km

Maasstad Ziekenhuis 5.7 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken