De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€270,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Direct onder de Markthal Rotterdam ligt een volledig overdekte parkeergarage. Door hier te parkeren bent u direct in de Markthal. Gaat u liever naar de Koopgoot of de oude Haven? Ook daar bent u lopend binnen vijf minuten. Binnen vier minuten staat u op station Blaak, ideaal om verder te reizen of visite op te halen. Kortom, met deze parkeergarage staat u 24/7 veilig geparkeerd in het centrum van Rotterdam. Lees snel verder voor meer informatie over deze perfect gelegen voordelige Parkeergarage Markthal.

Veel beschikbare faciliteiten

Terwijl u aan het winkelen bent kunt u gebruik maken van de vele beschikbare faciliteiten. Zo kunt u uw auto elektrisch laten opladen op een van de 14 oplaadpunten in de parkeergarage. Daarnaast is uw auto weer helemaal schoon voordat u naar huis gaat door gebruik te maken van de autowasstraat. In de Parkeergarage Markthal zijn daarnaast ook toiletten en een zowel een lift als roltrappen naar de Markthal. Wilt u liever ergens anders heen? Door de gunstige bus- en tramverbindingen en het nabij gelegen station staat u binnen no-time op elke andere plek in het centrum van Rotterdam. Deze parkeergarage maakt ook gebruik van moderne technieken zoals een parkeergeleidingssysteem en kentekenherkenning en is heeft het officiële label Eco Parking.

Dag en nacht beschikbaar

De Parkeergarage Markthal is dag en nacht beschikbaar voor gebruikers. Ook zijn er 14 parkeerplaatsen voor mindervaliden. Zo is er aan iedereen gedacht. Deze voordelige en moderne parkeergarage is zeer populair bij vele bezoekers van Rotterdam. Reserveer daarom snel uw plek met onze laagste prijsgarantie. Liever een andere parkeergarage in deze buurt? Kijk dan eens bij onze andere parkeerlocaties.

Voordelen

24/7 geopend
Oplaadpunt elektrische auto
Rolstoelvriendelijk (gedeeltelijk)
Autowasstraat

Nadelen

Reserveren noodzakelijk
Maximale doorrijhoogte 2.05 m.

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Rotterdam Centrum

minuten
Park & Walk
  • Ingang Parkeergarage Markthal
  • Voorkant Parkeergarage Markthal

Locatie parkeerterrein

Dominee Jan Scharpstraat 306
3011 GZ Rotterdam

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“”

“”

“s goedkoop”

Parkerenrotterdamcentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenRotterdamCentrum