Rotterdam is flink veranderd

Markthal in Rotterdam

Aan het begin van 2020 zijn er al veel nieuwe 'regels' in gegaan. Enkele daarvan zien we ook elders in het land opduiken, zoals bijvoorbeeld lachgas. Vanaf 2020 is lachgas verboden en wie het verbod negeert, kan een boete verwachten. Het milieubewuste Rotterdam krijgt vanaf januari al geen reclame meer in de brievenbus. Met deze maatregel bespaart Rotterdam ruim 3 miljoen kilo aan papier per jaar. Ook het betaald parkeren wordt anders.

Parkeert u ook net buiten het centrum wanneer u de stad wilt bezoeken? Heel veel automobilisten in Rotterdam in elk geval wel en dat doen ze om kosten te besparen. U betaalt vaak de hoofdprijs in het centrum en dan is een paar meter extra lopen niet eens zo heel erg als u daarmee geld bespaard. We blijven Nederlanders hè. Gemeente Rotterdam ging daar helaas een stokje voor steken en kwamen met een 'tussentarief' in een ring om de binnenstad van Rotterdam. Daar ligt de parkeerprijzen tussen het centrum parkeren en het parkeren buiten het centrum in. Naast deze maatregel verdwijnen ook enkele populaire parkeerplaatsen waar u gratis kon parkeren buiten het centrum. Tegenwoordig kost parkeren op het Noordereiland ook geld.

Wat als je je niet aan de regels houdt?

Rotterdam heeft afgelopen maanden laten zien dat ze deze nieuwe maatregelen erg serieus nemen. De politie en handhaving hebben afgelopen maand al meerdere keren opgetreden tegen groot aantal verkeerd geparkeerde auto's. Voertuigen zijn weggesleept met een takelwagen en bekeuringen zijn uitgeschreven. Let daarom goed op voordat u uw auto ergens parkeert in Rotterdam centrum of daaromheen. Het kan tegenwoordig maar zo zijn dat u op die plek niet meer mag parkeren.

Betaald parkeren in Rotterdam

Loop geen risico op een boete en betaal van tevoren voor uw parkeerplek in Rotterdam. Een klein bedrijf vergeleken met de boete die u anders te wachten staat! Vergelijk diverse goedkope parkeerlocaties in Rotterdam en kies een locatie dichtbij uw einddoel. 

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk